Downloads

(Downloads is awaiting translation)

Her kan du gratis downloade programmer og filer fra Bray Systems.
Ved at downloade accepterer du vores betingelser.

Dato Beskrivelse File(r)
18.08.2016 GearsSmallJeg er fascineret af værktøj. Jeg har meget værktøj.

Det bruger jeg mest til at bygge mere værktøj. Jeg ved ikke helt hvor den historie ender.
Jeg havde et behov for at lave en kontrollerbar slæde, så jeg på millimeter kunne flytte en platform henover en stationær sav. Så vil jeg kunne lave præcise riller i emner, med en nøjagtig afstand imellem.

For at lave dette havde jeg brug for at lave forskellige gearinger med tandhjul.
Så lavede jeg dette, simple, tandhjulsskabelonprogram.
Du skal blot angive indre og ydre radius, samt hvor mange tænder hvert tandhjul skal have. Derefter kan man printe skabelonene, klistre det på træet, og så save det ud.

Dato Beskrivelse File(r)
12.08.2016 En kunde ringede og spurgte til hvordan man programmerede farver i Navision. Lidt hurtig research gav svaret: Man regner RGB koderne sammen.

Rød+(Grøn*256)+(Blå*256*256).

Dette kan giver en heltalsværdi, som man kan lægge ind i enhver farve property i Navision, ex. CurrForm.Amount.UPDATEFORECOLOR(255);

Men det kunne også være rart at regne den anden vej. Så derfor lavede jeg dette program. Her kan man oversætte RGB til Hex, og den anden vej, samt gå fra RGB koder til BGR, til hex, til decimal…

Smart i en fart… 🙂

Dato Beskrivelse File(r)
10.08.2016 Bray Systems Vault – Jeg lavede dette program, da jeg efterhånden har flere hundrede passwords at holde styr på. Når man har så utroligt mange forskellige passwords, så ender en del af dem med at være ens.
Det duer ikke!Programmet har revulotioneret mine passwords: De er blevet meget stærkere. De hedder ikke længere lidt i retning af “Noget1Jeg2Kan2Huske”, men er nu istedet varianter af: “Jkrtow7Æafn#”.Jeg bruger udelukkende programmet til at gemme profil information på forskellige websites. Men det kan lige så godt være en dagbog, planlægning, studienoter og alt muligt andet.Jeg har netop tilføjet mulighed for at indsætte billeder. Selvom billederne i sig selv ikke er krypterede, så er filnavnene ændret, og navnene er krypterede i Databasefilerne.Systemet er i øvrigt baseret på nedenstående LocalDB og BraySystemsCryption. Dermed skal brugerne IKKE downloade og installere en database.Systemet er mulighed for at have flere brugerlogins. Log ind med NewUser/1234, og gå til Users tab for at lave en ny bruger, eller opdatere den gamle.Der er ikke lavet et installationsprogram. Alle filer udpakkes til een folder, og der skal være skriverettigheder i den/de (img folderen også) foldere der er i brug.Det er en god ide at tage backupper: Gem filen: “LocalDB0.dbd” på dit lokale backupdrev med mellemrum. Du kan også tage alle filer der begynder “LocalDB”.Maksstørrelse: 32284 tegn pr. Entry. DBD filen kan maks være 4Mb stor.Programmet er lavet til Windows 10/64 bit, men bør kunne køre på alle windowsmaskiner efter 2005.
Dato Beskrivelse File(r)
10.08.2016 Dokumentation for LocalDB.
Dato Beskrivelse File(r)
10.08.2016 Jeg glemmer altid filoperationerne, og skal ud at slå dem op hver gang. Derfor lavede jeg denne dll til simple filoperationer.

Oprindeligt laved jeg den til brug i Logs, for det er typisk der jeg kan bruge den slags. Så udviklede det sig og jeg tilføjede en simpel operation til at hente data ud som “DataTable”, hvilket gør de operationer jeg skal bruge som standard let tilgængelige.

Alle “rows” er indexerede, men dette system kan ikke erstatte en database, som om man med lidt snille faktisk godt kunne joine flere tabeller. Således har jeg lavet opslagsdatabaser, med logins, og andre systemer med denne. For små programmer sparer man mange kodelinjer, men har man bare eet sted der skal joines er det ofte værd at slå over i Entity Framework.

Må bruges privat og kommercielt.

Dato Beskrivelse File(r)
10.08.2016 Det er altid praktisk at kryptere de oplysninger vi lægger i databaser og filer. Dette er simpel datakryptering, med Kryptering og DeKryptering.
Du har mulighed for at sætte din egen PassPhrase (Salt, om du vil).
Må bruges privat og kommercielt.